Udruženje Klub na kub doniralo poklone Dečijem odeljenju somborske bolnice

Mame na kub, Jeka Đapić i Tašana Tomić, predale su danas poklone namenjene Dečijem odeljenju somborske bolnice i porodilištu.

Naime, kao članice Udruženja “Klub na kub”, na nedavno održanoj manifestaciji “Prvi bazar somborskih mama” koji su organizovale, pokrenule su i dve humanitarne akcije.
Prikupljeni su pokloni za somborsko porodilište (pelene, benkice, posteljina, ćebići…) i dečije odeljenje bolnice (knjige, igračke, zvečke, društvene igre…).
 
- Ove, lepo očuvane poklone koji su naši sugrađani darovali prošle subote na Bazaru mama, predale smo načelniku Dečijeg odeljenja dr Milanu Arnautu i višoj medicinskoj sestri Mariji Crnomarković. U porodilištu su nas toplo dočekale i zahvalile nam se  Nataša Nedeljkov, Marina Tomašev i Ivana Vučković. Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo svvima koji su učestvovali u ovim humanitarnim akcijama, poručili su iz Uduženja ,,Klub na kub''.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar