Udicom protiv droge osmi put u Karavukovu

Takmičenje u sportskom ribolovu za decu “Udicom protiv droge” biće održano u subotu, 26. maja, u Karavukovu, u organizaciji Kluba sportskih ribolovaca “Dunav Karavukovo”.

Cilj ove manifestacije koja se organizuje osmi put je promocija zdravih stilova života, podizanje svesti dece o štetnosti upotrebe droga i promocija sportskog ribolova kod najmlađih. Ciljna grupa su ove godine učenici nižih razreda osnovnih škola.

Skup učesnika je od 9 sati, dok je svečano otvaranje predviđeno za 9.20. Nakon svečanog otvaranja za decu će biti organizovano predavanje o štetnosti droga, u saradnji sa Crvenim krstom Odžaci i Policijskom stanicom Odžaci.

Takmičenje u sportskom ribolovu trajaće od 10 do 12 sati, zatim sledi nastavak edukacije o narkomaniji i prezentacija volontera Crvenog krsta.

Manifestacija će biti završena podelom nagrada najuspešnijim takmičarima u sportskom ribolovu, a organizatori su za svakog učesnika obezbedili poklon.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar