Učenici Srednje građevinske škole čas fizičkog proveli na klizalištu

U organizaciji Srednje građevinske i drvoprerađivačke škole Apatin, a u saradnji sa Kancelarijom za mlade, učenici već drugu godinu za redom, umesto u sportskoj sali, deo časova fizičkog vaspitanja provode na klizalištu.


Nasvakidašnjim časom sa profesorkom Draganom Uzelac đaci su oduševljeni, a Zoran Stanković, direktor Srednje građevinske škole za 025info ističe da mu je izuzetno drago što njihovi učenici i ove godine mogu da koriste klizalište koje je postavljeno na Trgu Nikole Tesle u Apatinu.


- Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda su bili i prošle godine i već su odlični klizači. Trenutno su na ledu deca prve godine, jako se dobro zabavljaju i dobro snalaze na klizaljkama. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Kancelariji za mlade opštine Apatin koja nam je omogućila da naša deca besplatno nauče još jedan lep zimski sport, rekao je Stanković.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar