Ubuduće veća dostupnost usluga CSR stanovnicima sela

Počevši od tekućeg meseca novembra, Centar za socijani rad Apatin na teritoriji cele opštine organizuje "Dane otvorenih vrata". Cilj je veća dostupnost usluga Centra korisnicima iz Prigrevice, Kupusine, Sonte i Svilojeva. Od Nikoline Sučević, vd direktora CSR Apatin, saznajemo da je praksa pokazala potrebu za ovakavim pristupom rada, a sve sa željom da se korisnicima sa sela približe informacije i olakša ostvarivanje prava na određene usluge.


- Ideja naše ustanove bila je da se građanima opštine Apatin, bez obzira na mesto stanovanja, približe informacije o uslugama Centra za socijalni rad, kako bi mogli da koriste naše usluge i ostvaruju svoja prava na jednostavniji način. U skladu sa tim, sa predstavnicima Mesnih zajednica svih sela opštine Apatin dogovorili smo da jednom mesečno ustupe svoje kancelarije radnicima CSR, kako bi stanovnici sela mogli brže i lakše da dođu do informacija, ali i da podnesu zahteve i urade neke druge administrativne stvari, da ne bi morali zbog toga putovati u Apatin, rekla je Sučevićeva.


Termini ,,Dana otvorenih vrata'' su sledeći:


- svaki poslednji ponedeljak u mesecu - MZ Kupusina, od 10 do 12 sati,
- svaki poslednji utorak u mesecu - MZ Svilojevo, od 10 do 12 sati,
- svaka poslednja sreda u mesecu - MZ Sonta, od 10 do 12 sati,
- svaki poslednji četvrtak u mesecu - Prigrevica, od 10 do 12 sati.
 

Iz Centra za socijalni rad kažu da će ovo ubuduće biti stalna aktivnost i stalna usluga ustanove, a ukoliko bude bilo potrebe za tim, broj termina će se povećati.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar