U toku sanacija atarskog puta Riđica - granični prelaz
07.04.2016.

- Izgradnja puta je od višestrukog značaja i najkonkretniji i najbolji mogući primer da ravnomerno ulažemo u sva naša sela i grad - kazao je gradonačelnik Saša Todorović obilazeći radove na atarskom putu Riđica – granični prelaz. Put je dužine 2.448 metara, a vrednost radova oko 18,9 miliona dinara.

Radovi na sanaciji i pojačanom održavanju atarskog puta Riđica – granični prelaz počeli su 28. marta 2016. godine i ukoliko vremenski uslovi posluže biće okončani u naredne dve sedmice.

Da li radovi teku prema planu, na licu mesta proverio je gradonačelnik Sombora Saša Todorović. Gradonačelnik Todorović je naveo da je izgradnja puta planirana u saradnji lokalne samouprave i mesne zajednice.

- Put je višestruko značajan i to ne samo za žitelje Riđice kojima će obezbediti brži i jednostavniji prilaz njivama i podići im tržišnu cenu, već je značajan i zbog komunikacije uopšte – kazao je gradonačelnik Todorović.

Gradonačelnik je naveo da je lokalna samouprava je u saradnji sa svim mesnim zajednicama izradila planove deteljane regulacije svih naseljenih mesta.

- Izgradnjom puta pokazujemo da zaista ravnomerno ulažemo u sva naša sela, sva naša naseljena mesta i grad. Osluškujemo potrebe žitelja koji ne žive u samom gradu, jer se obično stiče utisak da ne radimo dovoljno i za naša sela. Ovo je najkonkretniji i najbolji mogući primer kako to nije istina – rekao je gradonačelnik Sombora Saša Todorović.

Izvođač radova, odnosno nosilac posla je firma "Mlamarmo" doo iz Lukićeva.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar