U toku pripreme za 16. Petrovdanski zbor - Prijave učesnika do 10. jula

Šesnaesti Petrovdanski zbor u Apatinu, u organizaciji Zavičajnog udruženja Srba poreklom iz Bosne i Hercegovine ,,Petar Kočić'' zakazan je za 12. jul, na Petrovdan. Ova tradicionalna manifestacija počinje u 9 sati Svetom liturgijom, lomljenjem slavskog kolača i izborom kuma slave u apatinskom Hramu ,,Sabor Svetih Apostola''.

Na livadici kod ,,Male Bosne'' održaće se turnir u kozanju, takmičarska kosidba, kao i kulturno-umetnički program na bini u večernjim satima. Sastavni deo manifestacije će biti i ,,Ražnjijada'', odnosno pečenje jagnjadi, prasadi i roštilja, pa iz udruženja pozivaju sva zainteresovana društva i pojedince da se prijave organizatoru do 10. jula na telefone: 063/8531987 i 064/2160495.
 
 
I ove godine, kao i svakog Petrovdana, održaće se i kuglaški turnir, na kuglani ,,Elkop'' u Apatinu. Zainteresovani se mogu prijaviti na telefon 064/2389208.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar