U toku prijave za onlajn servis podrške roditeljstvu u Kuli

Opština Kula i Udruženje Plava ptica u sklopu realizacije projekta za podsticanje rađanja osnivaju onlajn servis podrške roditeljstvu, Roditelj – Kula, kako bi pružili bolje usluge roditeljima i dodatno zaposlili građane. Projekat je finansijski podržalo Ministarstvo za demografiju i populacionu politiku. 

Udruženje Plava ptica poziva sve zainteresovane građane da se do 13. septembra prijave na besplatnu obuku za posao i učlane u onlajn servis za podršku mladim roditeljima u vođenju domaćinstva. Predviđeno je da se obuči grupa ljudi koji mogu da pružaju usluge pomoći u održavanju stana i čuvanja dece, a pouzdani su za ove odgovorne poslove. Kroz ovaj program roditeljima će biti obezbeđena pomoć u poslovima vođenja domaćinstva kako bi mogli da se posvete svojoj deci i usklade rad i roditeljstvo. 

-Ovo je prilika za dodatnu zaradu i rad sa fleksibilnim radnim vremenom, obim posla koji sami određujete i prilika za usavršavanje. Nakon uspešno završene obuke, svi kandidati se unose u bazu kvalifikovanih pružalaca usluga pomoći u vođenju domaćinstva i čuvanju dece. Na besplatnoj obuci obučavate se za komunikaciju sa klijentima, poslove pomoći u kući, poslove čuvanja dece, pomoć u učenju i stičete osnovna znanja o higijeni i prvoj pomoći u kriznim situacijama - objašnjava Marko Košutić, direktor Udruženja MNRO Plava ptica.  

Prijave su moguće do 13. septembra, na telefon 025/724-177, email: [email protected] ili lično u prostorijama Plave ptice u Lenjinovoj broj 17 u Kuli. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar