U toku postavljanje mobilijara i pejzažno uređenje u dvorištu apatinskih jaslica (FOTO)

Novoizgrađene jaslice, pri Predškolskoj ustanovi ,,Pčelica'' iz Apatina, uskoro će dobiti svoj konačan izgled. Ovaj objekat najmlađi stanovnici opštine Apatin počeli su da pohađaju u septembru mesecu, a ovih dana radi se na spoljašnjem uređenju.

Radovi su vredni oko 3,5 miliona dinara, a odnose se na postavljanje igračaka i drugog mobilijara, kao i na pejzažno uređenje.
 
 
 
 
- Mislim da će ovaj objekat najlepše izgledati na proleće kada nikne trava i cveće, kao i kad drveće koje je posađeno olista. Vodili smo računa na mestima gde će biti postavljene igračke da podloga bude od tartana kako bi i mališani iz jaslica mogli bezbedno da se igraju. Nekoliko manjih igračaka već je postavljeno, a najveća od njih će najverovatnije biti montirana i zaštićena pošto deca zimi neće moći da je koriste, ili ćemo je montirati na proleće, saznajemo od Jevte Milojevića, pomoćnika predsednika opštine za investicije.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar