lokacija: Apatin
objavljeno: 23.01.2019.

U toku podela apatinskih senior kartica

Društvo

Danas je u Velikoj sali SO Apatin na konferencija za medije povodom nastavka projekta ,,Apatinske senior kartice'' govorila predsednica Skupštine Nika Petrović, koja je ujedno i koordinator projekta.

- Ovom prilikom obaveštavam penzionere da je u kancelariji br. 33 Opštinske uprave Apatin počela podela apatinskih senior kartica. Pored kartica, za penzionere koji su se prijavili u trećem krugu,  ovom prilikom izrađene su i kartice za sve one penzionere koji su prijavili korekcije na svojim karticama koje su štampane u prethodnom periodu, rekla je Petrovićeva.
 
Kako saznajemo od predsednice SO Apatin, što se nastavka projekta tiče, cilj u narednom periodu je da se proširi lista preduzetnika i privrednika sa teritorije opštine Apatin gde bi penzioneri mogli da ostvare nove pogodnosti.
 
- Koristim priliku da pozovem sve zainteresovane za učešće u projektu da je jave u kancelariju br. 33 Opštinske uprave Apatin ili informišu putem telefona 025/772-122 lokal 541, rekla je za apatinske medije Nika Petrović.
 
Izvor i foto: Info služba opštine Apatin
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Na inicijativu udruženja građana „Bodrog“ i Mesne zajednice Bački Monoštor pokrenuta je akcija prikupljanja reciklažnog otpada. Prva sredstva...

JP Za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin podržalo projekat besplatnih sadržaja u Opštini Apatin tim povodom organizovala besplatnu vožnju...

U atrijumu i Svečanoj sali zgrade Županije, u organizaciji Rotari kluba Sombor, grada Sombora i Fondacije Ane i...

Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Sombora pristupilo je radu na pripremi Odluke o...

"Svim građanima opštine Apatin koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, želim radosne i srećne praznike.  Uskrs...

U subotu 20. aprila od 9h, PerSu marketi otvaraju još jedan PerSu market u Apatinu na adresi Somborska...