U subotu Deda Mraz ponovo stiže u Apatin roneći Dunavom

I ove godine Društvo za podvodne aktivnosti Apatin organizuje nesvakidašnju podelu dečijih paketića. U pitanju je atraktivan dolazak Deda Mraza Dunavom. 

Na apatinskoj Marini u subotu, 29. decembra, sa početkom u 13 sati, ronioci će, maskirani u omiljenog novogodišnjeg deku najmlađih, svoj deci čiji se roditelji prijave za učešće, u gumenim čamcima, roneći Dunavom, doneti paketiće.

Osim kratke edukacije o ronilačkom sportu koju će za mališane održati članovi DPA Apatin, interesantne priče o dolasku Deda Mraza Dunavom i podele novogodišnjih paketića, ovaj zanimljiv događaj ove godine će biti bogatiji i za nastup dečijeg hora ,,Radost'' iz Apatina.

Svi zainteresovani roditelji koji žele na ovaj način da obraduju svoju decu potrebno je da paketiće sa imenom i prezimenom svog deteta dostave na apatinsku Marinu u subotu, 29. decembra, između 11 i 12 sati. Za više informacija možete se obratiti na telefon 064/21-606-79 (kontakt osoba je Milorad Bujić, predsednik DPA Apatin).

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar