U Srpskom Miletiću nova saobraćajna signalizacija

Pomoćnik predsednice Opštine Odžaci, Milorad Stanišić obišao je radove na postavljanju saobraćajne signalizacije Pera Pešak u Srpskom Miletiću, na jednoj od najkritičnijih tačaka u opštini Odžaci.

-Opština Odžaci je iz fonda putne privrede izdvojila oko 1,1 milion dinara za popravku brzinskih displeja. Prošle godine smo takođe postavili veliki broj Pera Pešaka na teritoriji opštine Odžaci, a u narednom periodu, planirani su radovi na uređenju signalizacije u Bogojevu, Laliću i u Deronjama – rekao je Stanišić.

U saradnji sa Ministarstvom saobraćaja, Železnicom Srbije i infrastrukturom Železnice Srbije, u toku je postavljanje automatskih polubranika i svetlosno-zvučne signalizacije, na pružnom prelazu Odžaci – Lalić, koji se nalazi na državnom putu, a vrednost radova je oko 20 miliona dinara 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar