U sredu u Apatinu obeležavanje Međunarodnog dana Dunava

Kancelarija za mlade, u saradnji sa JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin, Turističkom organizacijom Apatin i Kulturnim centrom Apatin, obeležava Međunarodni dan Dunava. Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, prigodan program koji je trebalo da bude održan tim povodom u petak, odložen je za sredu, 04. jul.

Podsećamo, program počinje u 10 sati na apatinskoj Marini,  gde će deca imati priliku da čuju mnoge zanimljivosti o „Gornjem Podunavlju“, učestvuju u likovnoj radionici na temu Dunav gde će najbolji radovi biti nagrađeni, a pored svega toga, deca će imati mogućnost i da se besplatno provozaju brodićem „Apatinka“.
 
Obeležavanje Međunarodnog dana Dunava u Apatinu se nastavlja u popodnevnim satima na plaži kod restorana „Plava ruža“ gde će najmlađi, uz zvuke tamburice, kuvati apatinski riblji paprikaš. Svi prisutni će moći da glasaju za najlepše fotografije poslate na konkurs za Dan Dunava 2018, a u večernjim satima će se prikazivati dečiji film na bioskopu na otvorenom. Organizatori, osim navedenog, najavljuju i poneko iznenađenje.
 
Izvor: Info služba Opštine Apatin
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar