U sredu u apatinskom Klubu za stare predavanje o nezi zrele kože

U sredu, 20. februara, sa početkom u 17 sati, u Klubu za stare u Apatinu, biće održan kurs nege zrele kože. Ovo edukativno predavanje biće održano zahvaljujući Tanji Popović, vlasnici Salona lepote ,,Frajle'', a koja će svoja znanja i dugogodišnje radno iskustvo podeliti sa članovima Kluba.

Na kursu će se, osim o nezi zrele kože, moći čuti i poneki savet o tome kako starije dame treba da se šminkaju i kakvi su im kozmetički preparati neophodni da bi i u poznim godinama izgledale lepo i negovano.
 
Iz Kluba za stare pozivaju sve članove, kao i one koji to žele da postanu, da dođu na predavanje. Podsećamo, Klub radi pri Domu za stare i penzionere Apatin, sa ulazom iz Zagrebačke ulice, od ponedeljka do četvrtka, od 16 do 20 sati. Poziv za nove članove uvek je otvoren, a članstvo u Klub je potpuno besplatno. U Klubu za stare možete učestvovati u svakodnevnim aktivnostima, prčitati dnevnu štampu, koristiti besplatan internet ili se prosto družiti uz čaj i kafu. Nekoliko puta mesečno Klub, u saradnji sa udruženjima, organizacijama i pojedincima, organizuje različite vrste radionica i predavanja.
 
Foto: pixabay.com
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar