U Sonti održan osmomartovski koncert mažoretkinja. Opština Apatin donirala im 24 nove trenerke

U sportskoj sali u Sonti održan je tradicionalni osmomartovski koncert Kulturno umetničkog društva ,,Mažoret'', pod nazivom ,,Za mamino srce''.  Sala je bila premala da primi svu publiku koja je želela gledati nastup ovih sjajnih devojaka i devojčica.
 

Mažoretkinje uvek imamo priliku videti na najvažnijim manifestacijama apatinske opštine i već su postale naš brend. Ipak, i dalje ne prestaju da nas iznenađuju. Ovoga puta, osim klasičnog mažoret plesa, na koncertu smo mogli videti i potpuno nove moderne aranžmane u izvođenju sonćanskih mažoretkinja. Osim seniorki, nastup su imale kadetkinje i najmlađe članice KUD-a Mažoret, a koje su pobrale velike simpatije publike.
 

Ono što je svakako bila najveća atrakcija jeste nastup mama mažoretkinja. Vredno su vežbale nešto više od mesec dana unazad, hrabro izašle pred brojnu publiku i oduševile ih.
 

Adam Vidaković, predsednik KUD-a ,,Mažoret'' iz Sonte, nije krio zadovoljstvo dobrim odzivom publike i odličnim nastupom mažoretkinja. Zahvalio se svima koji pomažu ovo društvo, a iznenađenje večeri je bila i donacija u vidu 24 nove trenerke koje je u ime opštine Apatin mažoretkinjama donirala Dubravka Korać, zamenica predsednika opštine.


 

Sonćanske mažoretkinje svake godine donesu priznanja u ovo selo apatinske opštine, bilo sa državnog, bilo sa evropskog prvenstva. Ovogodišnjim fantastičnim osmomartovskim koncertom još jednom su nam pokazale da su u odličnoj formi, te i da ove godine od njih možemo očekivati još poneku medalju.

Specijal emisiju ,,Osmomartovski koncert sonćanskih mažoretkinja'' gledaoci 025info televizije imaće priliku pogledati u petak, 17. marta, sa početkom u 20 sati.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar