U Sonti održan Dan mladosti i radosti

U Sonti je održana nesvakidašnja manifestacija pod nazivom ,,Dan mladosti i radosti''.
 

Uz pomoć opštine Apatin, organizator je uspeo da realizuje projekat i okupi velik broj Sonćana na prostoru letnje pozornice Doma kulture u ovom selu.

Pored OKUD-a ,,Ivo Lola Ribar'', a koji se predstavio sa spletom igara iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne, kao i pesmama iz vremena Jugoslavije, sonćanske mažoretkinje su izvele interesantan ples obučene kao pionirke.


 

Prisutni su imali priliku videti i skeč u kom se pojavio drug Tito, a onda je bend ,,Old timer'' iz Apatina, svirajući rok sedamdesetih i osamdesetih atmosferu učinio fantastičnom.


 

Nakon toga, publika je uživala u slušanju disko muzike puštane sa gramofonskih ploča, a Jovanka Stepanović, vođa dramske trupe ,,Čika Savo Škobić'', inače organizator ove manifestacije, zahvalila se svima koji su pomogli da se ova nesvakidašnja zabava organizuje.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar