U Somboru počinje javna rasprava o boravišnoj taksi

Odeljenje za privredu, turizam i lokalni ekonomski razvoj Grada Sombora objavilo je poziv na javnu raspravu o nacrtu Odluke o boravišnoj taksi koja će trajati od 23. avgusta do 6. septembra. 

Odluka o boravišnoj taksi donosi se kako bi se uskladili propisi sa odredbama novog Zakona o ugostiteljstvu. Po novom Zakonu o ugostiteljstvu fizička lica kao obveznici plaćaju boravišnu taksu paušalno na godišnjem nivou, a pravna lica plaćaju boravišnu taksu na dosadašnji način. Visinu godišnjeg iznosa boravišne takse utvrđuje nadležno Odeljenje. 
 
Građani mogu da dostave predloge, sugestije i komentare u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za privredu, turizam i lokalni ekonomski razvoj Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša br.1, 25000 Sombor, ili u elektronskom obliku  na mejl: [email protected], najkasnije do 30. avgusta.   
 
Javna prezentacija nacrta Odluke o boravišnoj taksi održaće se 6. septembra,  od 10 do 11 časova, u sobi 108 zgrade Županije u Somboru.  
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar