U Somboru otvoren moderan fitnes centar
30.11.-0001.

U Roda centru u Somboru, koji je sagradio prošle godine, poznati košarkaš Željko Rebača otvorio je fitnes centar sa turskim kupalitom, saunom i salom za masažu. Centar je opremljen najmodernijom opremom za vežbanje i jedinstven je u ovom delu Vojvodine. Na poslednjem spratu Roda centra za najmladje otvorena je igraonica sa lavirintom i igračkama po najvišim bezbednosnim standardima.

"Otvorili smo nova radna mesta, što je od velike važnosti za građane Sombora. Otvaranje ovakvog kompleksa upotpuniće svakodnevicu i omogućiti sugrađanima da na jednom mestu pronađu više zanimljivih sadržaja" istakao je prilikom otvaranja Rebrača.

"Ovo će biti lepo mesto za okupljanje, druženje i provod sa pogledom na panoramu grada", dodao je on.

Ovom prilikom Željko Rebrača je najavio nove investicije kroz proširenje kapaciteta i ponude restorana Plava ruža u Apatinu, za koji je planirana izgradnja multifunkcionalnog kompleksa koji bi pored postojećeg restorana u svojoj ponudi imao apartmane, konferencijske sale i sportske terene. Takođe, Rebrača je najavio i izgradnju Etno ostrva, projekat koji prema rečima čuvenog košarkaša, još nije viđen u Srbiji.

Izvor: RTV


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar