U Somboru biciklistima deljeni svetlosni setovi

U Somboru je juče nastavljena akcija podele svetlosnih setova koju organizuje gradski Savet za bezbednost saobraćaja. Biciklistima koji su se zatekli kod fontane na Glavnoj ulici u Somboru, a kasnije i u Čonoplji i Svetozar Miletiću poklonjeni su svetlosni setovi. 

Podeljeno je 150 setova, a setove su delili predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Antonio Ratković, gradski većnik za oblast komunalnih delatnosti i investicija Miroslav Kovačić i predstavnici Saobraćajne policije PU Sombor Renata Rajčanji i Bojan Arnaut. 
 
Biciklisti su jedni od najbrojnijih učesnika u saobraćaju u Gradu Somboru i zato je Savet za bezbednost saobraćaja odlučio da od naplate kazni nesavesnim vozačima na teritoriji Grada Sombora, finansira kupovinu svetlosnih setova. Ukupno 1100 setova je kupljeno, a akcija će trajati dok se svi setovi ne podele. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar