U Prigrevici održano stručno predavanje namenjeno poljoprivrednicima

Dvadesetak poljoprivrednika iz Prigrevice prisustvovalo je juče na stručnom predavanju  u prostorijama seoske bibloteke. Predavanje namenjeno poljoprivrednicima organizovala je Poljoprivredna stručna služba Sombor, čiji su savetodavci prigrevačkim poljoprivrednim proizvođačima održali predavanja o aktuelnim temama iz oblasti poljoprivrede.


Na stručnom predavanju u Prigrevici govorio je Branislav Ogrizović, sa temom ,,Uticaj dubine setve na prinos kukuruza'', Zoran Stojšić je upoznao poljoprivrednike sa IPARD merama,  Zoran Boca je govorio o proizvodnja kukuruza i soje u regionu Sombor 2017. godine, dok se Smiljka Mojsović bavila Ispitivanjem kvaliteta semena, kao i uslovima za stavljanje semena u promet.

Ispred lokalne samouprave, na predavanju u Prigrevici bio je prisutan Đorđe Vignjević, pomoćnik predsednika opštine za poljoprivredu.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar