U Prigrevici o osnivanju udruženja za mlade
Centar za kulturu i obrazovanje Sonta poziva sve zainteresovane građane da se uključe u razvojni program koji ima za cilj da se u narednom periodu na teritoriji Opštine Apatin stvori više udruženja mladih i udruženja za mlade. 
 
O Prigrevici se često govorilo kao o najobrazovanijem selu u Srbiji. U njemu ima mnogo ljudi aktivnih u raznim sferama: sportski radnici, kulturni radnici, prosvetni radnici i mnogi drugi. Veliki broj njih radi sa mladima i mladi su uključeni mahom u kultrno-umetničke organizacije i sportske klubove. 
 
Proteklih godina bilo je pokušaja da se naprave udruženja za mlade, ali te priče nisu zaživele. Da li je sada trenutak, pitaju se u CEKOS-u, da Prigrevica dobije udruženje koje bi se moglo baviti različitim aktivnostima koje bi mogle koristiti kako selu, tako i mladima. 
 
U utorak, 4. juna, je prilika da se  razgovara o tome. U prostorijama seoske bibloteke u Prigrevici u 17 časova, omladinski radnici CEKOS-a predstaviće svoj besplatan program podrške svim zainteresovanima za ovu temu. Iz CEKOS-a pozivaju sve žitelje Prigrevice, bez obzira na godine, koji bi voleli da njihovo selo razvija aktivizam mladih, da dođu i razgovaraju. 
 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar