U OŠ Petefi brigada u Kuli u toku upis za odrasle bez osnovne škole

U Osnovnoj školi Petefi brigada u Kuli, odrasli polaznici bez osnovne škole imaju priliku da besplatno i po prilagođenom programu, steknu diplomu završene osnovne škole.

Nastavni program se realizuje u 3 ciklusa, od 14. oktobra do početka aprila, uz zimski raspust. Prvi ciklus (1-4. razred), drugi ciklus (5 i 6. razred) i treći ciklus (7 i 8. razred).

Posle završetka osnovne škole polaznici imaju šansu i da besplatno završe stručnu obuku za određeno zanimanje, po pozivu Nacionalne službe za zapošljavanje. Zainteresovani kandidati iz svih naselja Opštine Kula mogu da se prijave Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Kuli i Sivcu, ili u školu Petefi brigada (723-944, 060/766 8228). Uslov je da imaju najmanje 15 godina.

Putni troškovi i organizovan prevoz su obezbeđeni, a nastava – potpuno prilagođena meri i iskustvu odraslog čoveka, traje oko dva sata u večernjim satima, u vreme koje odgovara svim polaznicima.

Proteklih godina 115 odraslih iz kulske opštine steklo je svedočanstvo o završenoj osnovnoj školi.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar