U Odžacima otvoren Univerexport maloprodajni objekat

U centru Odžaka danas je otvoren prvi maloprodajni objekat domaćeg trgovinskog lanca Univerexport. Ovo je 150 prodavnica koju je Univerexport otvorio. Nova prodavnica otvorena je u objektu koji je nekada pripadao NLB banci, na adresi Somborska 27. Ima 300 metara kvadratnih prodajnog prostora, a u njemu je zaposleno desetoro ljudi.

-Bila nam je namera da u svim manjim i većim opštinskim centrima u Vojvodini otvorimo naše radnje do kraja ove godine, jer nam sledi godina jubileja, 30 godina postojanja. Potpuno smo svesni potrošačke moći naših kupaca te smo sa pažnjom pripremili akcije. Na dan otvaranja svaka 50 kupovina je gratis, a tu je i 100 poklon paketa i 100 cegera. Najznačajnije je sniženje akcijskih artikala koji se nalaze u svakoj potrošačkoj korpi. Gledamo da to budu atraktivni artikli, da ljudi od toga imaju neki benefit. Svake nedelje imamo nedeljnu akciju i katalog koji traje dve nedelje – rekla je Milica Ivanković, PR Univerexporta.

U Univereksportu, kako je rekla Ivanković, kupci mogu da pronađu prvenstveno domaće proizvode.

-Kao najveći domaći trgovinski lanac gledamo da najveći broj artikala bude iz Srbije. Posebno bih istakla meso sa domaće farme, sa naše farme iz Bačke Palanke koje do polica stiže samo za 48 sati. Znaći nije uvezeno niti zamrzavano. Istakla bih i marke Baš baš i Naše najbolje, gde je dobar odnos cene i kvaliteta – navela je Ivanković.

Novootvorena radnja u Odžacima radi svaki dan od 7 do 21 čas.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar