U MZ Mlake Sombor najviše komunalnih pitanja

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović sa timom svojih saradnika prvog vikenda u mesecu julu u okviru akcije Otvoreni dan posetila je MZ Mlake. U prostorijama MZ Mlake primila je građane koji su želeli lično da iznesu svoje probleme, zahteve, predloge kao i nedoumice koje se odnose na svakodnevni život u Somboru. 

Najviše pitanja odnosilo se na komunalnu oblast, uglavnom na atmosfersku kanalizaciju, održavanje puteva, rasvete u pojedinim delovima mesne zajednice, problema starih i napuštenih kuća, koja postaju leglo zaraze i rasadnik korova. Jedan od problema na koji su ukazali sugrađani iz MZ Mlake su i ruševne napuštene kuće, koje predstavljaju i opasnost po građane. Gradonačelnica i njen tim dali su odgovore na mnogobrojna pitanja vezana za obnovu doma i škole u Gradini, obnovu doma u Leniji, rekonstrukciju i održavanje atarskih puteva i asfaltiranje nekih novih. Dogovoren je da se održi i jedan sastanak sa stočarima i proizvođačima mleka iz Gradine. 
 
Nakon razgovora sa sugrađanima, gradonačelnica je sa predstavnicima saveta i zaposlenima u mesnoj zajednici obišla renovirane prostorije ove mesne zajednice, kao i dvorište koje je zajedničkim snagama uz podršku Grada adaptirano i pretvoreno u dečije igralište i prilagođeno za sve uzraste dece.  
 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar