U kulskoj opštini uređuju se dečja igrališta i tereni

Akcija uređenja dečjih igrališta i terena počela je u svim naseljenim mestima kulske opštine. Ove akcije su počele u saradnji JKP Komunalac i mesnih zajednica. 

Obnavlja se kompletan mobilijar, nabavljene su nove košarkaške table, rasveta se kontroliše i menja gde je to neophodno, rekviziti se detaljno farbaju i zaštitne ograde će biti popravljene. Cilj ove akcije je da deca dobiju lep i bezbedan prostor za rekreaciju.   
 
Osim velikog igrališta na Gederu, uređuje se igralište u sklopu Osnovne škole Isa Bajić, dečije igralište u Ulici Petra Drapšina, igralište kod Železničke stanice u Crvenki, kao i košarkaški teren kod Osnovne škole Vuk Karadžić u Crvenki. U toku je uređenje igrališta na Jarošu, terena i igrališta u sklopu osnovne škole u Liparu, a u narednom periodu i ostala dečija igrališta biće uređena. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar