U Kuli raspisan javni konkurs za finansiranje projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja

Komisija za sprovođenje postupka dodele sredstava za finansiranje programa i projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenja života lokalnog stanovništva na teritoriji Opštine Kula raspisala je Javni konkurs za dodelu sredstava za finansiranje programa i projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenja života lokalnog stanovništva na teritoriji opštine Kula u 2020. godini.

Ukupan iznos sredstava koja će se rasporediti po ovom konkursu iznosi maksimalno 2 500 000 dinara. Finansiranje programa i projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenja života podrazumeva finansiranje programa i projekata udruženja građana namenjenih za stvaranje uslova za razvoj udruženja u oblasti ruralnog razvoja od značaja za lokalnu sredinu, razvoja i unapređenja života lokalnog stanovništva i podizanje kapaciteta udruženja u oblasti ruralnog razvoja i razvoja lokalne sredine sa mogućnošću održivosti projekta i programa u narednom periodu.

Više informacija o konkursu na sajtu Opštine Kula. 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS