U Kuli počinje podela Senior kartica

Za sve penzionere koji su predali zahteve za Kulsku Senor Karticu u prvom krugu, iste su dostupne od danas, 19. novembram na istim mestima na kojima su podnosili zahtev za njih. Tim povodom, za medije je govorila koordinator projekta Tatjana Kvasni.

- Pre nešto više od mesec dana smo došli na ideju po uzoru na Beograd, Niš i Apatin da budemo četvrta opština u Srbiji koja će svojim penzionerima omogućiti niz dodatnih pogodnosti. Na naše veliko zadovoljstvo, dobru nameru u startu je prepoznao veliki broj preduzetnika i privrednika kulske opštine koji su se odlučili kao saradnici u projektu da u svojim prodajnim objektima omoguće niz pogodnosti za naše najstarije sugrađane i na tome im veliko hvala.
Zadovoljstvo mi je na kraju prvog kruga projekta i da se zahvalim svim mesnim zajednicama na strpljenju i posvećenosti ovom projektu. Rezultat od preko 2000 prijavljenih penzionera za samo tri nedelje pozitivno govori u prilog tom angažovanju. Na njima je sada i najvažniji zadatak, da od ponedeljka budu ti koji će uručiti kartice penzionerima. Uz kartice, penzioneri će dobiti i konačan spisak prodavnica sa svim pogodnostima koje u njima mogu da ostvare. Bitna informacija za penzione koji su zahteve podnosili u uslužnom centru opštine Kula, je da će svoje kartice preuzimati u MZ Gornji grad.
Za kraj, zahvaljujem se i svojim saradnicama u projektu koje su bile dostupne penzionerima za sva pitanja kako na štandovima, tako i u nedelju na sajmu penzionera. Prvi krug se završio, a o narednim aktivnostima i pogodnostima za penzionere saznaćete putem medija u narednom periodu.
 
Izvor: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar