U Kuli održan Jesenji festival cveća

Jesenji festival cveća u Kuli, treći po redu, u organizaciji Turistička organizacija Opštine Kula, okupio je proizvođače cveća, distributere cvećarskih proizvoda, lokalne proizvođače iz Leskovca, Vrnjačke Banje, Kruševca, Požarevca, Jastrepca, Kragujevca, Beograda, Novog Sada, Subotice i drugih gradova. U Kramerovoj ulici građani su imali priliku da izaberu najkvalitetnije proizvode, kao i da uživaju u bojama i mirisima najrazličitijeg cveća.

Festival je otvorila Zorica Demković, zamenica predsednika Skupštine opštine Kula. Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije, kaže da je uprkos lošem vremenu zadovoljan odzivom kako izlagača, ali i posetom građana.

-Na festival cveća su došli najbolji proizvođači i distrubuteri cveća, tako da su naši sugrađani imali priliku da po povoljnim cenama kupe najlepše i najkvalitetnije cveće i višegodišnje biljke - rekao je Stanković i dodao da će se uskoro u gradskom parku u Kuli održati novi Festival bundeve, koji će okupiti brojna udruženja građana i proizvođače zdrave hrane.

Ovaj Festival organizovan je pod pokroviteljsvom Opštine Kula
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar