U Kuli obeležen Dan vozača

Povodom obeležavanja Dana vozača u Opštinskoj organizaciji Saveza vozača u Kuli održan je prijem kojem je prisustvovao i Karolj Valka, zamenik predsednika opštine i predsednik Saveta za saobraćaj Opštine Kula.

-Svake godine se trudimo da obeležimo ovaj datum, da se okupimo i podsetimo šta smo uradili i koji su nam planovi za narednu godinu. Podsetio bih i da je nas nekolicina 1989. godine obnovila rad Saveza u Kuli i od tada aktivno radimo u skladu sa mogućnostima. Svi znamo koliko su vozači bitni, kolika je njihova odgovornost. Zato je važno da se ovaj dan obeleži, i da se skrene pažnja javnosti na značaj vozača. Za Savez vozača od velikog značaja je konstantna edukacija, podizanje nivoa svesti vozača, kao i solidarnost među njima. U saradnji sa školama svake godine organizujemo takmičenje za učenike osnovnih škola Šta znaš o saobraćaju, a za profesionalne vozače takmičenje koje se održava u Kruščiću u okviru manifestacije Dani sela- Dani žita. Vrlo važno je da se što više mladih uključi u rad Saveza - rekao je Obrad Vojinović, predsednik Saveza vozača Opštine Kula.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar