U Kuli krenuo novi krug prijava za Senior kartice
Lokacija: Kula
Autor: Redakcija
07.02.2019.

U prvom krugu projekta “Senior kartica za penzionere” oko 2000 penzionera je počelo da koristi ovu pogodnost, a zbog velike zainteresovanosti danas kreću prijave za novi krug, koji će biti otvoren do 28. februara ove godine.

Prema rečima Jelene Dević, saradnice na ovom projektu, ideja kulske senior kartice jeste da omogući određene popuste penzionerima na teritoriji opštine Кula. Ona je pozvala kako najstarije sugrađane da se prijave i dobiju senior kartice, tako i preduzetnike da omoguće benefit sugrađanima. Prema njenim rečima do sada se 70 preduzetnika uključilo u ovu akciju.
 
Prijave se mogu vršiti svakim radnim danom, u svim kancelarijama mesnih zajednica na teritoriji opštine Кula.
 
Popusti se kreću od 3 do 20% a penzioneri će uz karticu dobiti i tačan spisak sa svim benefitima koje su im obezbedili preduzetnici.
 
Nakon što se sakupe prijave u naredne nedelje, kartice će biti izrađene i uručene za sve penzionere, koji su podneli zahtev za njih, a prodavnice će dobiti nalepnice koje će stajati na ulaznim vratima.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto dana
Foto dana
VESTI.RS