U društvu poznatih: Apatinac Dejan Ožegović nastavlja da niže poslovne uspehe

Hello magazin, najčitaniji je svetski magazin o poznatima i jedan od najčitanijih časopisa u našoj zemlji. Upravo za ovaj časopis radio je i Apatinac Dejan Ožegović, gde je imao saradnju sa Irinom Vukotić, popularnom voditeljkom koja već drugu sezonu za redom na Happy televiziji, zajedno sa Milomirom Marićem, vodi emisiju ,,Dobro jutro, Srbijo''. Sniman je editorijal za potrebe Hello magazina, a Dejan je bio zadužen za frizuru atraktivne voditeljke.

- Stilistkinja Irena Jovanović preporučila me je za ovaj posao, a koji sam naravno oberučke prihvatio. Pre toga sam imao veoma lepo iskustvo prilikom poslovne saradnje sa Milicom Opačić, dizajnerkom, a za potrebe reklamiranja najnovije kolekcije njenih venčanica koja će biti predstavljena u novembru mesecu. Napravili smo fantastične fotografije. Model je bila Mina Milutinović kojoj sam pravio tri različite frizure i za koje verujem da su zaista doprinele još lepšem vizuelnom efektu fotografija, rekao je za 025info web portal Ožegović.
 
U toku ove godine, talentovani Dejan Ožegović bio je angažovan i od strane poznatog brenda ,,Legend''. U pitanju je bilo fotografisanje za kolekciju jesen/zima 2018. godine, a Dejan je opet bio zadužen za frizure i to velikog broja poznatih ličnosti, među kojima su bili glumac Petar Strugar, pevačica Sara Jovanović, popularna blogerka Dunja Jovanić, Tijana Krstić i Nađa Marinković, manekenke, i još mnogi drugi.
 
 
- Interesantno je to da su sva iskustva koja sam imao sa poznatima više nego dobra. Svi oni većinom su sasvim obični, normalni ljudi, ne preterano zahtevni, izuzetno neposredni i prijatni. Svi poslovi koje dobijam uglavnom mi stižu preko preporuka od prethodnih klijenata. Sa pevačicom Tanjom Savić, npr, privatno sarađujem i sve su to neprocenjiva iskustva, priča ovaj talentovani frizer i šminker.
 
 
Podsećanja radi, ovogodišnji Hair Show by Dejan, a koji je Ožegović organizovao u okviru Apatinskih ribarskih večeri, oduševio je apatinsku publiku. Prošlo je tri meseca, a o spektakularnoj reviji frizura i dalje se priča. Pitali smo Dejana planira li i iduće godine da organizuje nešto slično i šta još možemo da očekujemo od njega u narednom periodu.
 
- Hair Show by Dejan kruna je mog dugogodišnjeg rada. Iz godine u godinu se trudim da opravdam poverenje velikog broja ljudi koji dođu da pogledaju reviju, a za sledeće leto planiram napraviti još glamurozniji show, ali ne bih ovako rano da otkrivam detalje, priča Ožegović.
 
Prema rečima ovog vrednog i talentovanog mladića, iza svakog dobrog rezultata, bar kada je njegov posao u pitanju, stoji puno rada i ulaganja.
 
- Trudim se da se usavršavam što je više moguće. Prisustvovao sam velikom broju seminara i edukativnih predavanja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. 18. novembra putujem u London na  seminar koji će voditi jedna od najpopularnijih svetskih frizerki, Amerikanka Sharon Blain, inače eksert za punđe, saznajemo od Dejana.
 
Iako je prezaposlen, Dejan kaže da može izdvojiti i vreme za odmor. Istina, ne često, ali druženje sa prijateljima, odlazak na koncerte ili poseta nekoj od evropskih prestonica uvek moraju biti uvršteni u raspored ovog talentovanog mladića.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar