U Domu zdravlja Apatin u toku radovi na rekonstrukciji zgrade

U Apatinu su, nakon renoviranja sanitarnih čvorova i nabavke novih sanitetskih vozila i  ultrazvuka, kao i kompletnog renoviranje zdravstvene stanice u Kupusini, u toku radovi na rekonstrukciji unutrašnjosti zgrade Doma zdravlja.

-Renoviranje zgrade 1 je počelo pre mesec dana, a reč je o zgradi gde se nalaze laboratorija, opšta praksa, medicina rada... U pitanju je vrlo zahtevan posao jer se sve radi bez zastoja rada svih službi Doma zdravlja, ne može da se ne radi jedan sat, a ne jedan dan. Radovi dobro napreduju, laboratorija je pre nedelju dana prešla u svoje nove prostorije. Radi se parcijalno, trenutno su u toku radovi na opštoj praksi i levoj strani drugog sprata gde će biti smeštena oftalmologija – rekla je pomoćnik direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Radovi bi, kako je navela Bajić, trebalo da budu završeni početkom decembra. Ukupna vrednost radova je 13 miliona dinara, a finasira ih lokalna samouprava.

-Hvala Opštini Apatin koja zaista nesebično svaki put pomaže i nama i građanima kako bi kvalitet usluge zdravstvene zaštite kao i prostorija bio na višem nivou. Moram da pohvalim zaposlene u Domu zdravlja jer rade u otežanim uslovima. Zahvalila bih se i građanima pacijentima koji zaista imaju strpljenja za ove radove - rekla je Bajić.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar