U Bogojevu održan Dan otvorenih vrata opštine Odžaci

Prema najavljenoj poseti, predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković je, sa svojim saradnicima, zamenikom Miroslavom Кondićem, pomoćnicima Igorom Praćom i Miloradom Stanišićem, direktorom Doma zdravlja Odžaci Stevom Panićem i njegovim zamenikom Dušanom Božanićem, direktoricom Centra za socijalni rad Gordanom Lukić, i pomoćnikom načelnika Opštinske uprave Bojanom Svilarom obišla Mesnu zajednicu Bogojevo.

Građani su bili u prilici da od 9 do 11 časova razgovaraju i iznesu svoje probleme kako predstavnicima lokalne samouprave, tako i članovima novoizabranog Saveta Mesne zajednice Bogojevo na čelu sa predsednikom Saveta MZ Bogojevo Rupa Atilom.

Priliku za razgovor iskoristilo je oko dvadeset građana koji su izneli sve probleme koji se uglavnom tiču komunalnog uređenja naseljenog mesta Bogojevo. Pre samog prijema građana predsednica je sa svojim saradnicima obišla i pijacu, novootvorenu apoteku i ambulantu.

Praksa obilaska Mesnih zajednica će se nastaviti i u narednom periodu, a sve u cilju
formiranja uprave koja je odgovorna, efikasna i dostupna svim građanima opštine
Odžaci.
 
Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar