U Bogojevu je u toku rekonstrukcija puta u zoni odbrambenog nasipa

Predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković je sa svojim pomoćnicima Andrijom Hajdu i Igorom Praćom obišla radove na izgradnji opštinskog puta u zoni odbrambenog nasipa koji se nalazi u Bogojevu. Reč je potpunoj rekonstrukciji puta na nasipu od prevodnice do skretanja za Bogojevo u dužini od 3,5 kilometra.

Investiciju vrednu 42 miliona dinara bez PDV- a finansira JP Putevi Srbije. Radi se o proširenju same kolovozne konstrukcije, sada je put širok 3 metra, dok je stabilizacija puta širine 4 metra.

U toku su pregovori sa JP Putevi Srbije i Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oko rekonstrukcije opštinskog puta L 410. Akcenat će biti i na rekonstrukciji puta Odžaci – Karavukovo u dužini od 5,6 km i Odžaci – Lalić u dužini od 7,6 km državnog puta. U 2020. godini planirana je rekonstrukcija ostatka puta L 410 kao i deonica Bogojevo – Karavukovo koja je u veoma lošem stanju, a za koju je neophodno pripremiti projektno – tehničku dokumentaciju. Radi se i na saniranju udarnih rupa po naseljenim mestima u opštini.  
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar