lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.1999.

U Bačkoj Topoli otvoren četvrti Kamp tolerancije mladih

25. jula 2010. godine u Bačkoj Topoli je svečano otvoren četvrti Kamp tolerancije mladih podunavskih regija i gradova, pod sloganom „Uhvati ritam Dunava".
Na ovoj tradicionalnoj, šestodnevnoj manifestaciji, u organizaciji Skupštine i Vlade AP Vojvodine, učestvuje 200 mladih iz Nemačke, Austrije, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Ukrajine, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.
Za vreme trajanja kampa mladi učesnici će se uz pomoć političara i stručnjaka, a kroz predavanja i kreativne radionice, baviti temom dunavske strategije, prekogranične saradnje i modelima povezivanja, sa ciljem nastavljanja dobre prakse sticanja novih saznanja, veza i prijateljstava, upoznavanja sličnosti i razlika podunavskih regiona i specifičnosti dunavskog identiteta.
 Pored edukativnog dela programa, učesnici će svakodnevno u okviru radionica «Friendship on the Danube» predstavljati specifičnosti unapred zadate regije. Tokom popodneva imaće priliku da upoznaju stare zanate, kao i da se bave sportom i različitim vidovima umetnosti, dok će u večernjim časovima biti upriličen bogat zabavno-muzički program. 
Detaljnije o ovome http://www.vojvodina.gov.rs.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, koja se tradicionalno održava u Apatinu poslednjeg vikenda u junu, pomerena je za subotu, 6. jul.  

Nastupom kod česme u Apatinu, Ena, Zorana i Jelena još jednom su pozvale sve meštane da ih podrže...

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje...

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Gradskoj kući su dodeljene nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor. Gradonačelnica...

Na sednici Gradskog  veća Sombora, kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a na kojoj su razmatrane 23. tačke...

Zlatna bućka Apatina, održaće se u nedelju, 7. jula, u okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri.