U Apatinu održan sajam zapošljavanja

Na sajmu zapošljavanja koji je održan u četvrtak 26. marta u Apatinu bila su prisutna 24 poslodavca sa ponudom od ukupno 180 radnih mesta, a preko 1200 tražilaca zaposlenja posetilo je sajam u nameri da pronađe posao.

U ponudi su bili poslovi tekstilnih manipulanata, magacionera, viljuškarista, administrativnih radnika, ekonomista, mehaničara na održavanju, obućara, šivača, krojača, hemijskih laboranata, servisera računara, vozača C i E kategorije, konobara, građevisnkih tehničara, građevinskih inženjera, novinara, voditelja, spikera i mnogi drugi.

Kao što se i očekivalo najviše interesovanja je bilo za novog investitora "Flash SRB“ koji sa radom treba da počne u toku ovog proleća. Ovo je prva fabrika koja je izgrađena na prostoru Slobodne zone u Apatinu, a baviće se tkanjem, bojenjem i doradom tekstila. Planirano je da se u ovoj fabrici zaposli oko 200 radnika, te stoga ne čudi što je na ovom štandu bilo toliko zainteresovanih da se na razgovor sa poslodavcem čekalo i do sat vremena.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar