U apatinskom Klubu za stare održano predavanje o zdravoj ishrani

U prostorijama novoosnovanog Kluba za stare u Apatinu održano je edukativno predavanje na temu zdrave ishrane. Ova aktivnost organizovana je u saradnji sa Crvenim krstom, a predavač je bila Belinda Opačić, volonterka ove apatinske ustanove.

Uz druženje i aktivno učešće tokom predavanja, prisutni pripadnici trećeg doba mogli su i da degustiraju "zdrave grickalice" koje su za njih bile pripremljene.
 
  
Podsećamo, Klub za stare je pre nekoliko meseci počeo sa radom u okviru Doma za stare i penzionere Apatin, ali funkcioniše samostalno, sa ulazom iz Zagrebačke ulice. Poziv za stara i odrasla lica koja žive u svojim domovima konstantno je otvoren. Članstvo u Klubu potpuno je besplatno i u njemu, osim tople kafe i čaja, posetioci mogu pročitati dnevnu štampu, koristiti besplatan internet, učestvovati u različitim aktivnostima i radionicama koje Klub organizuje.
 
Od početka rada, Klub je organizovao niz manifestacija koje su naišle na podršku najstarijih Apatinaca.
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar