U apatinskom Klubu za stare održan otvoren čas pevanja
Klub za stare u Apatinu i mart mesec planira da ispuni radionicama različitih sadržaja za svoje članove. Posle niza predavanja na različite teme, radionica nekoliko vrsta različitih tehnika, merenja pritiska i šećera u krvi, i drugih radionica, na red je došlo pevanje. 
 
U saradnji sa pevačkom grupom ,,Etna'', a koja deluje pri KUD-u ,,Carza'', u Klubu je održan kratki kurs pevanja. Sonja Romić, vođa grupe, predstavila je njihov rad, a potom prisutnima i objasnila kako nije dovoljan samo talenat, već je i pevanje potrebno ,,trenirati''. Članicama Kluba za stare pikazane su osnovne vežbe raspevavanja, a potom su svi zajedno uživali, pevajući tradicionalne srpske pesme.
 
Prijem za nove članove u pevačku grupu ,,Etna'' uvek je otvoren, te svi koji vole da pevaju, a usput se i lepo druže, mogu doći u prostorije KUD-a ,,Carza'', ulica Srpskih Vladara, broj 45, utorkom i četvrtkom od 17,30 h. 

Iz Kluba za stare zahvaljuju Sonji Romić i pevačima ,,Etne'' na lepom druženju i podsećaju sve zainteresovane da im se priključe. Članstvo u Klub je potpuno besplatno, a osim u svakodnevnim aktivnostima, članovi Kluba mogu koristiti besplatan internet, pročitati dnevnu štampu ili se prosto družiti uz čaj i kafu. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar