U apatinskoj opštini više novogodišnje rasvete nego prethodnih godina

Opština Apatin je povodom novogodišnjih i božićnih praznika postavila više ukrasne rasvete nego prethodne godine. Osim u Apatinu praznična rasveta je postavljena i u naseljenim mestima. U svakom od sela postavljena je jelka i desetine drugih ukrasa. Na Trgu Nikole Tesle i šetalištu nove figure dobile su rasvetu, kao i fontane.

Javno komunalno preduzeće Naš dom je po nalogu opštinske uprave u šetališnoj zoni, u dužini od 250 metara, postavilo lančanice, ukrasne svetiljke između kandelabera. Na trgu su postavljeni novogodišnja jelka visine 5,5 metra, svetleća imitacija fontana i novogodišnji pokloni različitih veličina.

-Okićena je bina, postavljene ledenice na kandelabrima, ukrasni lukovi na pešačkim prelazima. U ovom preduzeću se svake godine radi na popravci prošlogodišnjih ukrasa, ali i nabavci novih elementa, a sve u dogovoru sa opštinskom upravom. Rasveta je postavljena na zgradu Opštine Apatin, a okićena je i fontani harfa u Bloku 112 sa jelkom i imaticijom novogodišnjih paketa. Osvetlili smo i šetalište uz Dunav, oko Hrama što je još jedna novina – navodi Nebojša Smiljanić, direktor JKP Naš Dom dodajući da je sva rasveta u led tehnologiji, te je ostvarena i značajna ušteda u električnoj energiji.  

 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar