Trodnevni novogodišnji vašari

Božićni vašari su, prošle godine, održani u Apatinu i Sonti, u organizaciji UG Moj Apatin i u saradnji sa Turističkom organizacijom. Ove godine Božićni vašar će trajati tri dana.

-Ove godine odlučili smo da se više uključimo u organizaciju, jer je događaj naišao na zaista dobre reakcije naših sugrađana i gostiju koji su u to vreme posetili Opštinu Apatin, dok  će UG Moj Apatin organizaciono dati veliki doprinos - rekao je direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović.

Novogodišnji vašar će ove godine početi 26. decembra u Sonti na platou ispred MZ Sonta.

-Za sve posetioce biće upriličen bogat program koji će činiti dečije predstave i radionice, nastupaće čuvene sonćanske mažoretkinje, imaćemo nastup tamburaškog orkestra Sonćanski biseri i za kraj je pripremljen koncert tribjut Dino Dvornik benda. Pored bogatog programa, velik prostor će biti posvećen izlagačima koji će na preko 20 štandova izložiti svoje rukotvorine - dodao je Jović.

Novogodišnji vašar u Apatinu i održaće se 30. decembra, u večernjim satima na Trgu Nikole Tesle.

-Izdvojio bih nastup benda Neozbiljni pesimisti iz Sombora. Narednog dana, 31. decembra, tokom dana nas očekuju brojne dečije radionice i predstave, nastupaće i bend Fish Vibe, imaćemo animatore, nastupe DJ-eva, te će poslednjeg dana u godini u Apatinu biti zanimljivo i živo - najavio je Jović.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar