Tribina za poljoprivrednike večeras u Liparu

U sklopu posete direktora Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede , Aleksandra Bogdanovića, biće održane tribine i predavanja za poljoprivrednike. Prva tribina će biti održana danas, 7. novembra, u Liparu, sa početkom u 18:00 časova, u Domu kulture.

Ovom prilikom razgovarali smo sa Bogdanom Trešnjićem, poljoprivrednikom iz Lipara, koji je pozvao sve zainteresovane koji se bave poljoprivredom sutra dođu na tribinu.
 
Aleksandar Bogdanović upoznaće nas sa svim podsticajnim merama i subvencijama koje se spremaju za poljoprivrednike u sadašnjem i budućem periodu, a na koje poljoprivrednici mogu da konkurišu i da ostvare ili sredstva za kreditiranje ili bespovratna sredstva. U svakom slučaju, za svakog od nas to može da bude pozitivna stvar, da u sledećim godinama i u narednom periodu probamo da unapredimo poljoprivredu kako u opštini, tako i u državi”, kaže Trešnjić.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar