Tretman suzbijanja komaraca u Somboru
U Somboru i svim naseljenim mestima vršiće se tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlje od 10. do 30. juna. Tretman će se vršiti od 18 do 23 časa u danima kada meteorološki uslovi budu povoljni.  
 
Suzbijanje odraslih komaraca sa zemlje će se vršiti ULV tehnikom na teritoriji svih naselja preparatom na bazi aktivne materije deltametrin, dok će se aviotretman vršiti preparatom na bazi aktivne materije lambdacihalotrin u zaštitnoj zoni Dunava i obodnim delovima naselja Bački Monoštor i Bezdan. Preparati su štetni za pčele, te se mole pčelari da zaštite ili izmeste svoje košnice. 
 
Tretman će vršiti preduzeće Oris doo Sombor u saradnji sa novosadskom Ciklonizacijom. Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman nalaze se na fb i internet stranici preduzeća ORIS doo Sombor, gde se mogu pratiti najave i precizni termini radova. Telefon za sva pitanja je: 025/ 515 50 55. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar