Trener somborskih karatista u humanoj misiji protiv koronavirusa

Borislav Lakićević, trener u Karate klubu Dušan Staničkov u Somboru, pridružio se volonterima Crvenog krsta kako bi ličnim primerom pokazao humanost koja nam je sada, u vreme pandemije koronavirusom, svima potrebna.

-Takmičenja su otkazana, nema mogućnosti za održavanje treninga, pa sam odlučio da se pridružim volonterima somborskog Crvenog krsta. Bez razmišljanja pridružile su mi se supruga Aleksandra i starija ćerka Tamara, operativni licencirani trener karatea i nosilac majstorskog karate zvanja. Mlađa ćerka Bojana, samo zbog premalo godina, ne učestvuje, direktno, u porodičnom volonterskom poduhvatu - kaže Lakićević.

Lakićević navodi i da su sportisti spremni da, koliko god i dokle god bude potrebno, pomognu.

-Najvažnije je pomoći starim osobama koje nisu u mogućnosti da se samostalno izbore sa opakim neprijateljem, virusom covid-19 - rekao je Lakićević pozivajući građane da budu solidarni.   


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar