Terminal Festival dovodi svetska imena u Sombor

Poslednjeg vikenda u junu, 28. i 29. juna, u Somboru će se, po četvrti redu, održati  Terminal Music & Arts Festival. Kako kažu organizatori Festival će  pretvoriti Sombor u jedinstvenu oazu umetnosti i zabave.  

Ideja festivala je da kroz umetnička i muzička dešavanja oživi i internacionalizuje kulturnu scenu Sombora, odnosno da utiče na razvoj građanske svesti kroz edukativne radionice, dnevne tribine i javne razgovore. 
 
Ovogodišnji Terminal Music & Arts Festival obeležiti koncerti RY X, trenutno jednog od najvećih imena muzičke indi scene, kao i svetski poznate autorke i pevačice Nneka. Pored ovih izvođača publika će na glavnoj bini letnje scene Kabare imati priliku i da sluša bendove Tapan, francuski duo Nikitch x Kuna Maze, kao i izraelskog producenta i DJ-a Nadav Dagona koji će prirediti jedinstven doživljaj live svirke na 360 ° bini u centru publike. 
 
 
Late Night Stage u svom jedinstvenom ambijentu prirode će ugostiti predstavnike elektro scene poput Glauco di Mambro, Megablast, Uone i Ayamoon
 
I ove godine, svi posetioci mogu da posete i umetničke izložbe slika, projekcije filmova na otvorenom, dnevne jamm session-a i tribine, muzičke i likovne radionice. 
 
Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima gigstix-a, ddtickets-a i tickets-a. 
 
Više informacija o festivalu nađite na zvaničnom sajtu www.terminalfest.org i na FB stranici. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar