Teodora Mihajlov đak generacije u Apatinu
U Osnovnoj školi Žarko Zrenjanin u Apatinu najboljim đacima dodeljene su Vukove i specijalne diplome. Za đaka generacije proglašena je učenica Teodora Mihajlov.
 
Od 144 učenika završnih razreda apatinske osnovne škole, 36 je odličnih, od kojih je četvoro nosilaca Vukove diplome.
 
Sanja Šijan, direktorka OŠ Žarko Zrenjanin čestitala je učenicima na postignutim uspesima, kao i njihovim učiteljima i nastavnicima, ali i roditeljima.
 
Vukove diplome, osim Teodore, zaslužili su i Milorad Ilić, Luka Smiljanić i Nevena Medić. Oni su za svoje uspehe na takmičenjima dobili i specijalne diplome.
 
Specijalne diplome dobilo je još 18 učenika: Nikola Popović, Jovana Ćopić, Mirjana Sladojević, Aleksa Kosanović, Jelena Novaković, Maša Opalić, Vinka Vuković, Branko Đonlić, Aurora Tot, Jovana Bešir, Sara Rodić, Lana Marić, Vasilija Bjelotomić, Ivana Micai, Dunja Mirić, Maja Kolarić, Dejan Roknić i Nađa Barać.
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar