Svetosavska čestitka

Dragi učenici,

poštovani profesori i nastavnici,

U ovim nesigurnim vremenima, kada se u borbi za zdravlje prilagođavamo nekim drugačijim uslovima za rad, ni školstvo nije izuzetak. Tokom prethodne godine usklađivali ste se sa brojnim promenama, a vi: učitelji, nastavnici i profesori bili ste dokaz da učenje ne prestaje bez obzira na starosnu dob. Nastavili ste da sledite stope prvog srpskog prosvetitelja, Svetog Save, stekli ste nova saznanja i veštine i uz pomoć savremene tehnologije, prenošenje znanja vašim učenicima nije stalo.

Obrazovanje je put bez kojeg nijedan drugi napredak ne bi bio moguć i zato danas kada proslavljate školsku slavu Svetog Savu, svima vama ovim putem izražavam svoju najdublju zahvalnost i poštovanje što ste istrajali na tom putu! Dragi učenici i prosvetni radnici, čestitam vam vaš praznik i želim uspešan nastavak školske godine, – Srećan Savindan!

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar