Svečani prijem za đake generacije u Kuli

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić upriličio je prijem za đake generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine. Najbolji kulski đaci od Opštine su na poklon dobili laptop računare.  

Miljanić je istakao da mu je izuzetna čast što može sve da ih pozdravi i podvukao da su najbolji jer iza njih stoji ogroman rad i trud, koji su uložili prvenstveno sami, ali i njihovi roditelji i škola. 
 
-I ova Opština i Srbija računaju na uspešne mlade ljude. Da će oni nastaviti dalje svoje školovanje, da će napraviti posle toga uspešne karijere, od kojih će i Opština i država imati koristi - rekao je Miljanić. 
 
Ovogodišnji đaci generacije u kulskoj opštini su: Mila Rabrenović – OŠ Veljko Vlahović Kruščić; Maja Erdelji – OŠ Petro Kuzmjak Ruski Krstur; Milica Rajić – OŠ 20.oktobar Sivac; Sergej Geleban – OŠ Petefi brigada Kula i Škola za osnovno muzičko obrazovanje Kula; Jovan Krajinović – OŠ Isa Bajić Kula; Nikolina Blanuša – OŠ Nikola Tesla Lipar; Saša Bjelan – OŠ Vuk Karadžić Crvenka; Strahinja Bajić – STŠ Mihajlo Pupin Kula; Dajana Nedić – Srednja škola sa Domom učenika Ruski Krstur;  Aleksandra Šaula – Srednja stručna škola Crvenka; Dunja Božić – Srednja ekonomska trgovinska škola Kula. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar