lokacija: Apatin
objavljeno: 16.05.2018.

Svečani doček za zlatne fudbalere Mladosti u zgradi SO Apatin

Društvo

Ovih dana se u gradu munjevitom brzinom proširila vest kako su mladi fudbaleri Mladosti iz Apatina sa Međunarodnog turnira u Austriji doneli pobednički pehar. Tim povodom, u zgradi opštine Apatin upriličen je svečani doček za ove sjajne fudbalere. Pobedničku ekipu dočekao je predsednik opštine Milan Škrbić, kao i sekretar Skupštine opštine Apatin, Marko Đumić.


 

Škrbić je posavetovao ove mlade sportiste da ostanu u sportu, jer se na taj način izgrađuju jake ličnosti i veliki ljudi. Ne sakrivajući zadovoljstvo zbog uspeha apatinskih fudbalera, predsednik opštine je rekao:


- Lokalna samouprava je uvek pomagala sportskim klubovima sa teritorije naše opštine i nastaviće tako i u budućnosti, sve u skladu sa mogućnostima. Ovim uspehom i kolektivnim zalaganjem pokazali ste da ste veliki drugari i veliki ljudi kao što sportisti uvek jesu. Još jednom želim da vam čestitam u ime svih građana opštine Apatin, poručio je Škrbić.


U ime opština Apatin fudbaleri su darivani novim i kvalitetnim loptama.


Slobodan Bačić, trener ove zlatne generacije Mladosti i sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, zahvalio se svima koji su učestvovali u ovom projektu.


 

-Želim da se zahvalim svima onima koji su pomogli naš odlazak na turnir, pre svega tu mislim na upravu kluba, na čelu sa Aleksandrom Jovanovićem i Damirom Bajićem. Naravno, veliku zahvalnost dugujemo i roditeljima, a koji su nam pružali podršku, kao i svima ostalima koji su bili uz nas. Upoznali ste svoje vršnjake, ostvarili neka nova poznanstva koja su vas obogatila i stvorili prijateljstva za čitav život. Ponosan sam na sve vas i želim vam da nastavite da trenirate i da se ponašate kao što ste to radili tamo. Kao što vam je predsednik već rekao, sportisti su veliki ljudi, a ja vam od srca želim da to i vi postanete, rekao je Bačić.


 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Šta je to što vam prvo padne na pamet kada kažemo - Deronje? U prva tri su sigurno...

Raspisan je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima iz opštine Odžaci za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom....

U novoosnovanom Klubu za starija i odrasla lica u Apatinu održana je radionica na kojoj su se članovi...

U gimnaziji „Veljko Petrović“ na svečani način obeležen je dan ove školske ustanove. Pre same tradicionalne priredbe održan...

Postavljanjem, odnosno kabliranjem niskonaponske električne mreže u ulici Matije Gupca u Somboru, počeli su pripremni radovi koji će...

U Aleksa Šantiću kompanija Agriser organizovala je svečano obeležavanje završetka prve faze izgradnje i rada ove fabrike, koja...