lokacija: Apatin
objavljeno: 16.05.2018.

Svečani doček za zlatne fudbalere Mladosti u zgradi SO Apatin

Društvo

Ovih dana se u gradu munjevitom brzinom proširila vest kako su mladi fudbaleri Mladosti iz Apatina sa Međunarodnog turnira u Austriji doneli pobednički pehar. Tim povodom, u zgradi opštine Apatin upriličen je svečani doček za ove sjajne fudbalere. Pobedničku ekipu dočekao je predsednik opštine Milan Škrbić, kao i sekretar Skupštine opštine Apatin, Marko Đumić.


 

Škrbić je posavetovao ove mlade sportiste da ostanu u sportu, jer se na taj način izgrađuju jake ličnosti i veliki ljudi. Ne sakrivajući zadovoljstvo zbog uspeha apatinskih fudbalera, predsednik opštine je rekao:


- Lokalna samouprava je uvek pomagala sportskim klubovima sa teritorije naše opštine i nastaviće tako i u budućnosti, sve u skladu sa mogućnostima. Ovim uspehom i kolektivnim zalaganjem pokazali ste da ste veliki drugari i veliki ljudi kao što sportisti uvek jesu. Još jednom želim da vam čestitam u ime svih građana opštine Apatin, poručio je Škrbić.


U ime opština Apatin fudbaleri su darivani novim i kvalitetnim loptama.


Slobodan Bačić, trener ove zlatne generacije Mladosti i sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, zahvalio se svima koji su učestvovali u ovom projektu.


 

-Želim da se zahvalim svima onima koji su pomogli naš odlazak na turnir, pre svega tu mislim na upravu kluba, na čelu sa Aleksandrom Jovanovićem i Damirom Bajićem. Naravno, veliku zahvalnost dugujemo i roditeljima, a koji su nam pružali podršku, kao i svima ostalima koji su bili uz nas. Upoznali ste svoje vršnjake, ostvarili neka nova poznanstva koja su vas obogatila i stvorili prijateljstva za čitav život. Ponosan sam na sve vas i želim vam da nastavite da trenirate i da se ponašate kao što ste to radili tamo. Kao što vam je predsednik već rekao, sportisti su veliki ljudi, a ja vam od srca želim da to i vi postanete, rekao je Bačić.


 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U bogatoj i dinamičnoj srpsko-nemačkoj priči koja sa prekidima traje vekovima, a nastavljena je pre nekoliko godina, posebno...

Treću godinu za redom, najuspešniji đaci apatinske opštine, kao nagradu za ostvaren uspeh i uložen trud tokom srednjoškolskog...

Proslavu nacionalnog praznika mađarske zajednice, Svetog Stefana, u Somboru je organizovala Asocijacija za razvoj Zapadnobačkog okruga „Podunavlje“. Sveti...

Na imanju Kazneno-popravnog zavoda u Somboru održana je 23. Likovna kolonija „Elan“. Za tri dana, od 17. do...

U prilog činjenici da opština Apatin brine o svim segmentima društva, pa tako i o kulturi, govori novo...

U organizaciji UG ,,Moj Apatin'' održana je škola kanua i ekologije za prvu grupu polaznika koji su se...