Sve spremno za Deer and beer festival

Ostalo je još svega 10 dana do ,,Deer and beer festivala'', a koji će 02. septembra, po prvi put biti organizovan u našem gradu, u organizaciji TO Apatin. Ljubitelji dobre rok svirke unapred se raduju dolasku popularnih ,,Divljih jagoda'', a takođe i provereno dobrom štimungu lokalnih bendova ,,Bitange'' i Dolly Bell''.


Od Danijela Ajduka, direktora Turističke organizacije Apatin, saznajemo da je sve spremno za festival i da će on započeti 02. septembra već u 20 sati i 30 minuta, nastupom ,,Bitangi'' i benda ,,Dolly Bell'', a da je koncert Divljih jagoda predviđen za 22 sata i 30 minuta.
 

- Želeli smo da organizujemo nešto i za ljubitelje rok muzike, jer smo im ostali dužni za Ribarske večeri. Nažalost, ove godine, a o čemu smo i ranije govorili, zbog smanjenog budžeta, cena popularnih bendova i njihove bukiranosti, nismo uspeli dovesti na binu na Trgu neki poznat rok sastav u okviru Ribarskih večeri. Organizovanje ovog festivala je način da se Turistička organizacija Apatin oduži svim poklonicima rok scene, te da i oni u svom gradu mogu prisustvovati nekom koncertu po njihovom ukusu, istakao je za 025info Ajduk.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar