Sve spremno za 54. Apatinske ribarske večeri - Direktan tv prenos na kanalu 025info televizije

54. Apatinske ribarske večeri počinju sutra, u čevrtak, 06. jula.  025info televizija naredna četiri dana realizovaće direktan tv prenos nastupa sa glavne bine na Trgu Nikole Tesle.

Od Danijela Ajduka, vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije opštine Apatin, saznajemo da su svi smeštajni kapaciteti u našoj opštini već popunjeni, što najavljuje veliki broj gostiju sa strane.

I ove godine, organizator Apatinskih ribarskih večeri su opština Apatin i Turistička organizacija opštine Apatin.


Sutra, u četvrtak 06. jula, nakon otvaranja izložbe filatelije u Višenamenskoj sali OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' na kojoj će biti prezentacija personalizovane poštanske marke na temu Kajak klub ,,Panonija'', a koja će biti održana u 19 sati, zvanično počinju 54. Apatinske ribarske večeri. Tradicionalan defile mažoretkinja iz Sonte otvoriće u 20 sati manifestaciju, a istovremeno će započeti i kvalifikacije u kuvanju apatinskog alaskog paprikaša ,,Zlatni kotlić''.


Svoj nastup na ovogodišnjim Ribarskim večerima uzeće i džez kvartet profesora muzičke škole, a koji su sinoć, u prepunoj bašti Garden hausa, napravili fantastičan kocert. Nastup ovih sjajnih izvođača zakazan je za četvrtak na Trgu Nikole Tesle, sa početkom od 20 sati i 30 minuta.


Nakon džez kvarteta profesora muzičke škole, na Trgu Nikole Tesle prisutne će pozdraviti predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić, da bi već od 21 sat i 30 minuta započeo koncert Spajder benda. Ono što će, po predpostavci organizatora, privući najveći broj publike prve večeri ovogodišnje manifestacije jeste nastup Amadeus benda, a koji je zakazan za 22 sata i 30 minuta.


Pred nama su dani u znaku ribe, Dunava i zabave. Ne propustiti biti deo 54. Apatinskih ribarskih večeri.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar