Sutra obeležavanje Dana oslobođenja opštine Apatin

U sredu, 24. oktobra, povodom Dana oslobođenja opštine Apatin, biće održane radna sednica SO Apatin, polaganje venaca na spomen obeležja, kao i svečana sednica u Domu kulture.

Obeležavanje 24. oktobra započeće u 10 sati u Velikoj sali SO Apatin, gde će biti održana 26. po redu sednica lokalnog parlamenta. Na ovoj sednici odlučivaće se samo o jednoj tački dnevnog reda, a u pitanju je odluka o dodeli nagrade ,,24. oktobar'' opštine Apatin za 2018. godinu.
 
Polaganje venaca na spomen obeležja palim borcima zakazano je za 13 sati na platou ispred Doma kulture, a pola sata nakon toga, od 13 sati i 30 minuta, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra biće održana i svečana sednica. Ovogodišnji program svečane sednice sastojaće se od nastupa Gradskog hora ,,Jedinstvo'', dečijeg hora ,,Radost'', biće prikazan kratki film, a predstaviće se i profesori OMŠ ,,Stevan Hristić'' koji su za ovu priliku pripremili koncert.
Na samom kraju predviđena je tradicionalna dodela Oktobarskih nagrada. I ove godine, nagrada će biti uručena istaknutim pojedincima, kolektivima i institucijama, a dodeljuje se u obliku Povelje opštine Apatin i novčanog iznosa (50.000 dinara).
 
Koktel u Narodnoj biblioteci ,,Miodrag Borisavljević'' biće upriličen po završetku Svečane akademije, od 14 sati i 30 minuta.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar